Mediceuticals

Hulp bij hoofdhuid- of haarproblemen

Sinds april 2015 hebben wij producten van het gerenommeerde bedrijf Mediceuticals in huis. Dit zijn producten welke gebruikt kunnen worden bij diverse hoofdhuid of haarproblemen, zoals haarverlies door zwangerschap, hormoonwisseling , overgang of mannelijk genetische kaalheid als gevolg van de stof dihydrotestesteron. Zo zijn er ook shampoos voor roos, sehborisch eczeem en psoriasis problemen.

Opleidingen rondom haar- en hoofdhuidproblematiek

Door middel van het volgen van diverse opleidingen op het gebied van haar en hoofdhuidproblemen kunnen wij u een eerlijk advies geven over de te ondernemen acties. In de kapsalon hebben wij een scoop welke de hoofdhuid optisch 200 keer vergroot. Hierdoor kunnen wij een diagnose stellen en een behandeling van het probleem voorstellen. De producten zijn parabenen vrij, ph neutraal en parfum vrij. Deze producten zijn tevens te koop voor thuisgebruik om de huid/haarproblemen aan te pakken.

Advies

Een scoop behandeling inclusief advies met een salon productbehandeling kost €17,50,-. Hierna kunt u vrijblijvend kiezen of u de producten van Mediceuticals wilt aanschaffen. Deze scoopbehandeling doen wij alleen op afspraak in de avonduren vanwege de benodigde tijd. Neem voor meer informatie contact met ons op.